3 nasveti, zaradi katerih boste izbrali pravi laser za epilacijo

Razmišljate o trajni odstranitvi dlačic, pa ste se znašli pred dilemo, kateri laser izbrati? Za vas smo primerjali najbolj poznan IPL sistem in novo tehnologijo SHR.

Za IPL ste gotovo že slišali. Ponujajo ga pravzaprav vsi kozmetični saloni. V letih uporabe so se dodobra izpopolnili, postali učinoviti in dostopni. Imeli so nekaj pomanjkljivosti, ki pa jih odpravlja zadnja generacija IPL sistemov, SHR tehnologija. V čem je slednja nadgradila IPL, vam predstavljamo v nadaljevanju.

Pri uporabi IPL tehnologije svetlobo absorbira in spremeni v toploto dlačno barvilo melanin. Tretma deluje le, če je dlaka temna. Odstranjevanje svetlih in tankih dlak je zato neuspešno.
Pri uporabi SHR tehnologije dlačni pigment absorbira le 50% energije, ostalih 50% pa se absorbira v celicah, ki so odgovorne za rast dlak.

IPL uporablja enojne pulze visoke energije, ki onemogočajo večkratno skeniranje področja. SHR lahko masira obdelovano področje 6-10x, z nižjo energijo in višjo frekvenco. To pomeni, da lahko koža v enakem času sprejme več impulzov.

Zaradi tega za trajno odstranitev dlačic po sistemu SHR potrebujemo manj tretmajev (4-8) kot z IPL (8-15). Za en tretma pa porabimo tudi do 10x manj časa.

Uporaba SHR tehnologije omogoča nežno segrevanje kože preko melanina in okoliškega tkiva s temperaturo 48 stopinj. IPL kožo segreje do 70 stopinj.

Zaradi tega so SHR tretmaji v primerjavi z IPL neboleči in ne povzročajo povrhnjih in podkožnih opeklin.

SHR je torej prava izbira za vas. Tretmaji so hitri in neboleči ter najpomembneje, potrebujete jih manj, so bolj uspešni, kakovost dlake in kože pa ni pomembna.

Pri nas vam SHR laserske tretmaje promocijsko nudimo po cenah IPL!

Preberite več: Lasersko odstranjevanje dlak
Cenik

Komentiranje je onemogočeno..