Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi je pomembno, natančno in precizno opravilo, ki ga obvladajo le redki.

Zaupajte nam. Za oblikovanje vaših obrvi si bomo vzeli čas. Svetovali vam bomo o primerni obliki glede na proporcije obraza in skupaj bomo ustvarili okvir, ki bo vaš obraz naredil še popolnejši.

barvanje-obrviBarvanje obrvi

Na željo stranki naravne obrvi lahko tudi pobarvamo. Bolj kot so dlačice svetle, efektivnejši izgled dosežemo. Barvanje je primerno za stranke, ki želijo doseči rahlo definiranost okrog oči tudi brez ličenja in za tiste z barvanimi lasmi, zaradi prikrivanja kontrasta.
Obrvi navadno temnimo s črno, granitno, pepelnato sivo, rjavo ali temno blond. Zaradi prikrivanja kontrasta med lasmi in obrvmi, lahko te tudi posvetlimo. Svetljenja obrvi se najraje poslužujejo svetlolaske.
Uporabljamo nežne barve in razvijalce, ki so namenjeni le negi občutljivih trepalnic in obrvi. Peroksida ne uporabljamo!

Japonska metoda vrisovanja obrvi, Microblading

Če vaše obrvi niso lepo zaraščene, na nekaterih predelih celo ne rastejo, niso lepe oblike ali bi obliko le želeli narediti bolj opazno, vam priporočamo Microblading.

Certificirani s strani začetnika popularne metode (Branko Babić, Phi Brow Microblading Academy, Beograd) vam omogočimo popolne obrvi v vsakem trenutku dneva in obstojnost do 2 leti. Uporabljamo izključno preverjene Phi Brow pigmente, ki ne spremenijo barve.

Galerija