Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi je pomembno, natančno in precizno opravilo, ki ga obvladajo le redki.

Zaupajte nam. Za oblikovanje vaših obrvi si bomo vzeli čas. Svetovali vam bomo o primerni obliki glede na proporcije obraza in skupaj bomo ustvarili okvir, ki bo vaš obraz naredil še popolnejši.

Obrvi urejamo s pinceto, voskanjem, barvanjem in permanentnim vrisovanjem dlačic.

barvanje-obrviBarvanje obrvi

Na željo stranki naravne obrvi lahko tudi pobarvamo. Bolj kot so dlačice svetle, efektivnejši izgled dosežemo. Barvanje je primerno za stranke, ki želijo doseči rahlo definiranost okrog oči tudi brez ličenja in za tiste z barvanimi lasmi, zaradi prikrivanja kontrasta.
Obrvi navadno temnimo s črno, granitno, pepelnato sivo, rjavo ali temno blond. Zaradi prikrivanja kontrasta med lasmi in obrvmi, lahko te tudi posvetlimo. Svetljenja obrvi se najraje poslužujejo svetlolaske.
Uporabljamo nežne barve in razvijalce, ki so namenjeni le negi občutljivih trepalnic in obrvi. Peroksida ne uporabljamo!

Japonska metoda vrisovanja obrvi, Microblading

Če vaše obrvi niso lepo zaraščene, na nekaterih predelih celo ne rastejo, niso lepe oblike ali bi obliko le želeli narediti bolj opazno, vam priporočamo Microblading.

Certificirani s strani začetnika popularne metode (Branko Babić, Phi Brow Microblading Academy, Beograd; Sara Tahirović) vam omogočimo popolne obrvi v vsakem trenutku dneva in obstojnost do 2 leti. Uporabljamo izključno preverjene Phi Brow pigmente. Phi Brow pigmenti ne spremenijo barve in so nasploh poznani kot najbolj kakovostni pigmenti.

Postopek storitve

  • Na obdelovano področje nanesemo anastetik, ki ublaži morebitno bolečino med nadaljnim delom. (15-30 min)
  • V sodelovanju in z željami stranke, izmerimo in narišemo obrvi, ki ustrezajo zlatemu rezu ter določimo njihovo barvo. (15-30 min)
  • Dlačice mehansko vrišemo. (40-60 min)
  • Stranki predložimo navodila za nego.
  • Po 4-8 tednih naredimo obnovo, kjer ponovno dorišemo morebitne zbledele dlačice, dopolnimo obliko in barvo ter tako omogočimo kar najdaljšo obstojnost storitve. Obnova je brezplačna, vkolikor je narejena v tem časovnem okvirju.

Galerija