Posebne ponudbe

Veseli december 1.-31.12.2022

  • Pri depilaciji: BREZPLAČNA glow maska za obraz (podaljšan čas storitve za 5 min)

Z izvlečkom jasmina in encimom papainom maska nežno odstranjuje odmrle kožne celice ter razkrije občutno bolj gladko, mehko in vidno bolj enakomerno kožo. Razjasni polt, osveži naravno lepoto kože ter ji podari zdrav sijaj. V obliki »leave-on« formule brez izpiranja.

  • Pri brazilski depilaciji dodatno: BREZPLAČNA naravna krema za pomirjanje kože (50 ml TO GO)

Krema, eco cert certifikat. Vsebuje izvleček japonske rastline Shiso (zavira encim, ki sproža vnetje), žitni vosek (naravni antihistaminik, ki pomirja vzdraženo kožo, blaži srbečico in pospešuje obnovo kože), alpha-glucan oligosacharide (naravni prebiotik, ki preprečuje okužbe vzdražene kože), jojobino, sončnično, oljčno in inca inchi olje (pomagajo pri ustvarjanju bariere pred zunanjim okoljem in preprečujejo poškodbe kože. 100% vseh sestavin je naravnega izvora.

  • Pri negi obraza: BREZPLAČNO barvanje trepalnic (podaljšan čas storitve za 5 min)

Uporabljamo nežne barve in razvijalce, ki so namenjeni le negi občutljivih trepalnic in obrvi. Peroksida ne uporabljamo!

  • Pri pedikuri: BREZPLAČNA led maska- fototerapija (podaljšan čas storitve za 5 min)

Terapija z LED svetlobo uporablja svetlobo na določenih valovnih dolžinah, da prodre skozi kožo na različnih globinah in povzroči specifičen in želeni odziv. Rdeča ali rumena za anti age, modra za akne, vijolična za regeneracijo…

Najstniške urice

Za stranke, katerih odraščajoči mladostniki izražajo željo po bolj čisti koži, odstranitvi dlačic in podobno ter so v dilemi, če bi bil obisk kozmetičnega salona prava odločitev in katera starost je primerna za to. Primerna starost in čas je, ko mladostnik želi, starš pa dovoli in tudi predlaga, saj mu na dolgi rok s tem dela uslugo. Pomembno je, da prvi obisk ostane v lepem spominu. Potrudili se bomo za prijetno in zaupljivo okolje. Za podrobno razlago postopka in namena storitve. In najbolj pomembno, vzeli si bomo dovolj časa.

*** Pridita skupaj! Prvi obisk -5%. ***

Najbolj popularne storitve: UZ nega obraza (neboleče čiščenje kože z ultrazvokom), depilacija telesa in obraza (z naravnimi voski, naravnimi olji in pudrom brez smukca).

Depilacijski kompletki

10-15€ popusta na komplete depilacij. Cenik

Depilacijski kompletki so del redne akcisjke ponudbe.