kam je šel “pire krompir”?

Prizori iz »future« filmov, kjer imamo za kosilo pred sabo na krožniku le tabletko, očitno res niso daleč.

Če pozorno spremljate televizijske reklame, ste lahko opazili, da raznovrstne tabletke potrebujemo…, pravzaprav za vse. Zjutraj ena, da se lažje zbudimo, potem še ena, za večjo koncentracijo, pa proti utrujenosti, pozabljivosti in za več delovnega elana.

Opoldne ne pozabimo na tisto, ki nam da vse potrebne vitamine in minerale, poskrbeti je potrebno tudi za kosti in utrujene mišice. Zvečer obvezno kontracepcijska, če pa želite zanositi, morate vzeti tisto drugo. In tako dalje in tako dalje.

Kaj se je zgodilo z uravnoteženo prehrano, gibanjem in pozitivnim mišljenjem? Kam je šel »pire krompir«?

Višek tabletomanije pa je t.i. PARFUMSKA TABLETA. Časi, ko smo si partnerje in prijatelje izbirali na podlagi nezavednih privlačnih vonjav, so davno minili. Sedaj boste svojemu repertoarju lahko dodali ŠE eno tabletko, ki naj bi poskrbela, da bo vaš znoj prijetno dišal po parfumu. Vsaj tako obljublja nizozemsko podjetje, ki se ukvarja z inovacijo. Žal ne izhaja iz polemik, da parfumske sestavine že na koži povzročajo iritacije, po njegovem naj bi jih sedaj kar pojedli in nato z (dišečim) potenjem izločili skozi kožo. Na edinstven način, kakopak, boste dišali, saj različna sestava telesa, življenskega sloga in prehranjevalnih navad pri posamezniku razvije unikaten vonj.

Bi za zvečer morda DVE tabletki?…

Komentiranje je onemogočeno..