Trajno odstranjevanje dlačic

V našem salonu ponujamo storitev trajne odstranitve dlačic, ki jo med redkimi v Sloveniji izvajamo z laserjem SHR, ki predstavlja najnovejšo tehnologijo za odstranjevanje neželene poraščenosti, po sistemu In motion- Super Hair Removal System.

Gre za zadnjo generacijo IPL sistemov, ki daje zavidljive, trajne rezultate in za razliko od prejšnjih sistemov omogoča prijetno uporabniško izkušnjo. V povprečju je potrebnih 4-8 tretmajev.

V primerjavi z ostalimi sistemi, z laserji SHR lahko odstranjujemo tako temne, kot tudi svetle in rdeče dlačice, tretmaje lahko izvajamo na svetlih, kot tudi temnih, občutljivih in tankih kožah.

Njegova prednost v primerjavi z drugimi sistemi je tudi ta, da tretmaji ne bolijo in so izjemno hitri. Če ste za en tretma prej v povprečju porabili 1 uro, ga boste sedaj opravili v nekaj minutah. Če so uporabniki storitve prej opisovali kot “streljanje z elastikami”, sedaj ne boste čutili ničesar. Rezultati so nad pričakovanji in predvsem, trajni.

  • KAKO SE PRIPRAVIM NA TRETMA?

Dan pred opravljanjem storitve pobrijete dlačice na predelu, ki ga želite obdelati. Za izvedbo storitve mora biti koža čista; dovolj bo tuširanje, ne nanašajte pa krem ali ostalih pripravkov.

  • KAKO POTEKA STORITEV?

Obdelano področje premažemo s prevodnim gelom. Gel je na vodni osnovi, nealergen in nekomedogen. Tretiramo področje enakomerno presvetlimo z lasersko sondo. Tretmaji so hitri. S pripravo vred, cca 5 minut za brčice, 20 min za celotne noge.

  • KAJ LAHKO PRIČAKUJEM?

Po nekaj dneh oziroma nekaj tednih bodo dlačice zrastle. Po 7-14 dneh bodo odpadle. Tiste, ki ne, jih ponovno pobrijemo in ponovimo postopek.
V povprečju je potrebnih 4-8 tretmajev. Bolj kot so dlačice temne, manj tretmajev je potrebnih.

  • ALI OBSTAJAJO KONTRAINDIKACIJE ZA LASERSKO OBDELAVO?

Tretmajev ne izvajamo pri nosečnicah, osebah, občutljivih na svetlobo, ranah in okužbah kože.

Če imate dodatna vprašanja nas lahko pokličete ali se naročite na brezplačen pregled s posvetom.

Preberite tudi mnenje priznanega slovenskega dermatologa o delovanju, trajanju, samem postopku in rezultatih permanentnega odstranjevanja poraščenosti: Dermatološko mnenje o trajni epilaciji.