Radiofrekvenca

Storitev radiofrekvence je v svetu poznana tudi pod izrazom nekirurški lifting ali foto pomlajevanje.

Uporablja se za napenjanje kože obraza pri prvih znakih staranja in napenjanje kože telesa ob hujšanju, strijah in anticelulitnih tretmajih.

Radiofrekvenca stimulira kolagenska vlakna, da se začnejo krčiti in obnavljati. Rezultati so vidni že po enem tretmaju, po katerem je koža občutno bolj napeta, na pogled pa vidno bolj prekrvavljena, sijoča, gladka in enakomernejšega tena, videz gubanja je omiljen.

Zmanjševanje celulita in strij

Radiofrekvenco uporabljamo kot dodatno pomoč pri razbijanju trdovratnih maščob, za napenjanje ohlapne kože pri odstranjevanju celulita, pri celostnem čiščenju telesa in pri negi strij.

Na področju rok, nog in trebuha z njo učvrščujemo in napenjamo ohlapno kožo, razgrajujemo maščobne obloge, izboljšujemo krvni in limfni obtok, odstranjujemo celulit, zmanjšujemo strije, obnavljamo kožo in ji pomagamo k lepšemu izgledu. Potrebnih je 3-8 ponovitev 2x tedensko.

Odlično se obnese v kombinaciji z delnim body wrappingom, kar priporočamo pri trdovratnejših stopnjah celulita in nakopičenih maščobnih oblogah.

Galerija


Kontraindikacije

Uporabo terapije odsvetujemo nosečnicam, ljudem z rakom, sladkorno boleznijo, kadar oseba jemlje zdravila, ki povečajo občutljivost na svetlobo, če je oseba nagnjena k brazgotinjenju, ali če ima na predelu, ki bi bil obravnavan, kožne bolezni ali odprte rane.