Pernamentna depilacija

V našem salonu ponujamo storitev trajne odstranitve dlačic, ki jo med redkimi v Sloveniji izvajamo z laserjem SHR, ki predstavlja najnovejšo tehnologijo za odstranjevanje neželene poraščenosti, po sistemu In motion- Super Hair Removal System.

Gre za zadnjo generacijo IPL sistemov, ki daje zavidljive, trajne rezultate in za razliko od prejšnjih sistemov omogoča prijetno uporabniško izkušnjo. V povprečju je potrebnih 4-8 tretmajev.

V primerjavi z ostalimi sistemi, z laserji SHR lahko odstranjujemo tako temne, kot tudi svetle in rdeče dlačice, tretmaje lahko izvajamo na svetlih, kot tudi temnih, občutljivih in tankih kožah.

Njegova prednost v primerjavi z drugimi sistemi je tudi ta, da tretmaji ne bolijo in so izjemno hitri. Če ste za en tretma prej v povprečju porabili 1 uro, ga boste sedaj opravili v nekaj minutah. Če so uporabniki storitve prej opisovali kot “streljanje z elastikami”, sedaj ne boste čutili ničesar. Rezultati so nad pričakovanji in predvsem, trajni.

  • Kako se pripravim na tretma?

Dan pred opravljanjem storitve pobrijete dlačice na predelu, ki ga želite obdelati. Za izvedbo storitve mora biti koža čista; dovolj bo tuširanje, ne nanašajte pa krem ali ostalih pripravkov.

  • Kako poteka storitev?

Obdelano področje premažemo s prevodnim gelom. Gel je na vodni osnovi, nealergen in nekomedogen. Tretiramo področje enakomerno presvetlimo z lasersko sondo. Tretmaji so hitri. S pripravo vred, cca 5 minut za brčice, 20 min za celotne noge.

  • Kaj lahko pričakujem?

Po nekaj dneh oziroma nekaj tednih bodo dlačice zrastle. Po 7-14 dneh bodo odpadle. Tiste, ki ne, jih ponovno pobrijemo in ponovimo postopek.
V povprečju je potrebnih 4-8 tretmajev. Bolj kot so dlačice temne, manj tretmajev je potrebnih.

  • Ali obstajajo kontraindikacije??

Tretmajev ne izvajamo pri nosečnicah, osebah, občutljivih na svetlobo, ranah in okužbah kože.

Če imate dodatna vprašanja nas lahko pokličete ali se naročite na brezplačen pregled s posvetom.