Brazilska depilacija

Trenutno najbolj popularna intimna depilacija, t.i. brazilska depilacija.

Pred prvim obiskom se vam navadno poraja kup vprašanj, na katere smo odgovorili kar v članku:
Brazilska depilacija; najpogostejša vprašanja.

Za brazilsko depilacijo uporabljamo naravne voske iz čebeljega voska in borove smole, ki omogočajo odlično oprijemljivost in ne dražijo kože. Depilirano kožo negujemo z riževim pudrom, rastlinskimi olji mandlja in izvlečki pomirjujoče sivke, na vašo željo pa tudi s propolisovo ampulo za intenzivno pomiritev in lokalnim anastetikom.

Preberite tudi:

Brazilska depilacija- kako se je začelo?
Brazilska depilacija- kdo se voska in zakaj?
Brazilska depilacija- kaj menijo moški? 

Nasvet

Pri občutljivih kožah, pri prvem brazilkanju in v poletni vročini se lahko zgodi, da ostane koža po depiliranju še nekaj časa vzdražena. Za omilitev pojava priporočamo:

          1. Depilirano kožo poskušajte ohranjati suho

Znoj (ker vsebuje tudi sol), depilirano kožo dodatno draži, zato vsaj za prvi dan po depilaciji priporočamo uporabo otroškega pudra, ki bo nase vezal vlago in kožo obenem pomirjal. Uporabljajte puder, ki ne vsebuje rakotvonega smukca!!! (Več v članku: Smukec, ne hvala!)

Če se le da, depilirane kože isti dan ne tuširajte. Če se temu ne morete izogniti, opustite tekoče milo, po umivanju pa uporabite otroški puder.

          2. Depilirane kože ne obremenjujte s kozmetiko

Z izjemo otroškega pudra, dodatna kozmetična sredstva (niti Bepanthen in aloe vera) niso potrebna. Vzdraženo kožo je potrebno pustiti čim bolj pri miru in ne dodatno obremenjevati z nepotrebnimi kemikalijami in vlago, ki stanje navadno še poslabšajo.

          3. Koži omogočite dihanje

Pod oprijetimi, sintetičnimi oblačili se bo koža hitreje navlažila, kar neugodno vpliva na vzdraženo kožo. Priporočamo lahka, ohlapna oblačila iz naravnih materialov.

Vajazzle

Intimna okrasitev, ki je dodobra obnorela Ameriko, na voljo tudi pri nas.
Presenentite za obletnico, valentinovo, poletni večer ali kar tako.
Na voljo različni motivi, od klasičnih do tematskih, ki jih sproti dopolnjujemo z novimi idejami.

VIDEO: Jennifer Love Hewitt o vajazzlingu

Kaj je vajazzle?

Vajazzle je nov trend okraševanja ženskih intimnih predelov s kristalčki. Ker rade presenetimo, smo odprte in nagajive, ker smo rade inovativne in privlačne.

Vajazzle se aplicira na kožo, kjer so bile dlačice poprej v celoti odstranjene. Obstojnost je odvisna od mesta aplikacije in nadaljne nege, načeloma cca 5 dni.

Cena za Swarovski vajazzling je približno 100 €, postopek traja do 1h. Običajno pa se stranke odločajo za ugodnejšo alternativo umetnih kristalčkov, ki so aplicirani v naprej pripravljenih oblikah, cena pa se giblje nekje do 20 €.