baby horoskop

BABY KOZOROG (22.12.-20.01.)

Malček rojen v znamenju kozoroga, je skromen, previden in realen. Rad ima red in disciplino, najboljše pa se počuti v tradicionalno urejeni družini, brez večjih odstopanj. Najraje ima igre, ki delujejo kot pravo delo: oblikovanje iz peska in gline ali kopanje po vrtu. Tudi kasneje v šoli so dobri učencu, na katere so starši upravičeno ponosni.

BABY VODNAR (21.01.-18.02.)

Malček je karizmatičen že kot otrok. Vedno se bo znal postaviti zase, pa tudi za sočloveka. Je namreč izredno human, družaben in spontan. Odlikujeta ga tudi hitra dojemljivost in vztrajnost, zato ga lahko že kmalu naučite brati in reševati miselne uganke.

BABY RIBI (19.02.-20.03.)

Dobili ste nežnega in občutljivega otroka z bujno domišljijo, ki se najboljše počuti v družbi prijaznih in vedrih ljudi. Svoj svet gradi v pravljičnem svetu risank, pripovedk in pesmic, katere želi neprestano poslušati in podoživljati. Ima izredno razvito intuicijo, instinkte in velik umetniški potencial.

BABY OVEN (21.03.-20.04.)

Mali ovenček je neusahljiv vir energije in želje po gibanju in samostojnosti, zaradi katere bo verjetno hitro shodil. Ima močno željo po pozornosti ter veliko samozavesti, marljivosti in tekmovalnosti, zaradi česar bo v svoji družbi vedno glavni.

BABY BIK (21.04.-21.05.)

Malemu bikcu je najpomembnejši občutek topline in varnosti, kar najlaže začuti prav ob svoji mamici. Že zgodaj pokaže tudi ljubezen do hrane, lepih igrač in umirjene igre. Večino časa so bikci vdani, prijazni in ljubeči otroci, željni maminih poljubčkov in očkovih objemov.

BABY DVOJČEK (22.05.-21.06.)

Dobili ste igrivega, bistrega in radovednega malčka, ki ga najbolj razveselijo pisane igrače in ropotuljice. Rad jih deli tudi z drugimi otroki, saj ni posesiven. Odličen bo v komuniciranju in podajanju znanja. Razcvetel se bo žele, ko mu boste pokazali svojo brezpogojno ljubezen, saj se najbolj boji, da ne bi bil ljubljen.

BABY RAK (22.6.-22.07.)

Mali rakec je občutljiv, nežen in spremenljivega razpoloženja. Pomirja ga občutek varnosti in pozornosti, saj je zelo navezan na dom, še posebej na svojo mamico. Rakci sicer radi razvajajo svoje starše, s svojo intuicijo pa vidijo celo več, zato bodo pogosto še pred vami ugotovili, kaj pravzaprav potrebujete.

BABY LEV (23.7.-23.08.)

Malček želi biti že od rojstva v središču pozornosti, zato ne skoparite s komplimenti, saj v tem uživa. V družino bo prinesel toplino in veselje, s svojim šarmom in samozavestjo pa postal glavni v skupini otrok. Rad je v družbi somišljenikov, oseb, ki so prijazne, tople in naklonjene.

BABY DEVICA (24.8.-22.09.)

Malčki, rojeni v znamenju device, vas takoj očarajo s svojo bistrostjo in zrelostjo. So čisti in organizirani, odlikuje pa jih tudi smisel za humor. Trudijo se biti popolni, saj s tem pogojujejo ljubezen. Naučite jih smeha in veselja ter jim povejte, da jih ljubite prav zaradi morebitnih pomanjkljivosti.

BABY TEHTNICA (23.09.-23.10.)

Malčka odlikujejo zgovornost, družabnost in izreden občutek za estetiko, mir in harmonijo. S svojo prijaznostjo doseže, kar drugim otrokom spodleti, saj se zaveda, da z lepo besedo prideš dlje. Vedno ga lahko razveselite z lepim oblačilom, zanimivo pričesko ali pa z domačim ljubljenčkom, saj ima izredno rad živali.

BABY ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

Mali škorpijončki potrebujejo veliko ljubezni in pozornosti, saj tako razvijejo izredno samozavest. So inteligentni, sočutni in močni, zato dosežejo prav vsak cilj, ki si ga zadajo. Pogovarjajte se z njimi in se jim zaupajte, saj vam bodo to vračali. S srečnim otroštvom zrastejo v najboljše življenjske sopotnike.

BABY STRELEC (23.11.-21.12.)

Izredno nezahteven malček je rojen pod srečno zvezdo. Odlikujejo ga živahnost, radovednost, velikodušnost in pustolovski duh. Uživa v prebiranju pravljic in razmišljanju o junakih različnih zgodb. Potrebuje veliko svobode, da izživi svoje sanje in ne mara rutine ali laži.
Literatura: NiveaBaby zloženka

Komentiranje je onemogočeno..