katera roža si?

Rože, ki so vam posebej pri srcu, povedo marsikaj o vas.
Izberite svojo najljubšo in preberite.

lilijašpanski bezegvrtnicanarcisaivanjščicavijolicaanemonahibiskuskrizantematulipangerberaorhideja

1. Lilija

V življenju zlahka spreminjate stvari- staro oddate in naredite prostor za novo. Morda se vam to ne zdi tako preprosto, saj ste perfekcionistka. Pri vsem vam pomaga sposobnost, da stvari pogledate z distance. Trdno se oprimite tega in ne bodite prestrogi s seboj.

2. Španski bezeg

Ste zelo ženstveni, tudi kadar se lotevate težkih in odgovornih zadev. Veliko vam pomenijo urejen in prijeten dom ter okusno opremljeni prostori. Zaradi svojega humorja in odprtosti ste odlična gostiteljica.

3. Vrtnica

V okolico oddajate pozitivno energijo, čutnost in lepoto. Ste ambiciozni, radi ste v središču pozornosti in z lahkoto premagujete ovire. Drugi vas vidijo kot samozavestno, ponosno osebo. Vaša občutljiva stran je dostopna le najbližjim. Za srečo in zadovoljstvo potrebujete veliko ljubezni in romantike.

4. Narcisa

Zlahka se navdušite nad novimi stvarmi, imate močno voljo in tudi v težkih situacijah ne izgubite optimizma. Večinoma ste zadovoljni in znate uživati v lepih stvareh, ki jih ponuja življenje. Čeprav vam kdaj očitajo površinskost ali nečimrnost, morda celo narcisoidnost, ste ljubeči in pripravljeni priskočiti na pomoč.

5. Ivanjščica

Ste vedoželjni. Veliko pozornost namenjate prijateljstvu in pomoči drugim. Ste prijetna oseba, drugi vas vidijo kot zanesljivega partnerja v pogovoru. Zelo pomembno se vam zdi odkrivanje novih stvari, ljubezen, novi začetki, učenje tujih jezikov… Nikar ne pozabite na svoje srčne želje.

6. Vijolica

Čeprav se na prvi pogled zdite plahi in celo neodločni, občutljivi, je vaš pravi jaz kar malo drugačen. V vas se skriva močna volja. Imate visoko sposobnost empatije in jasno izdelane vrednostne sisteme. Spremenite jih šele takrat, ko nekdo zlorabi vaše zaupanje. Če je zlorabljena tudi vaša ljubezen, kompromisa ne poznate.

7. Anemona

Imate močan seksualni naboj, ste izredno privlačni in imate veliko življenjske energije. Želite se udejstvovati na različnih področjih. Vaš moto je: kdor ne riskira, ne profitira. Vedno ste pripravljeni tvegati- tako v ljubezni kot v poklicu. A to ima tudi slabo stran, saj le redki lahko sledijo vašemu tempu. Ne pozabite na polno mero sprostitve.

8. Hibiskus

Da bi bili resnično zadovoljni, morate sprostiti svojo ustvarjalno plat. Imate občutek za oblike in barve, ki jim radi dodajate svojo osebno noto. Zato delujete nekoliko drugačni in posebni ter vas velikokrat označijo kot osebo z izrazitim stilom in okusom. Kadar se posvečate svojim talentom, kar cvetite.

9. Krizantema

Vaša osebnost ima toliko obrazov, kot je različic te rože. Zaradi šarma in diplomatskega pristopa ste zelo priljubljeni. Imate talent za organizacijo in se odlično znajdete v timu, kar se vam obrestuje tako v poklicu kot v ljubezni. Le zaradi omahljivosti in izjemne potrebe po harmoniji se lahko znajdete v kakšni neprijetni situaciji.

10. Tulipan

Ljudje vas vidijo kot toplo, močno žensko, zavzeto za stvari, ki jih počne. Uspeh se kaže kot občudovanje, pohvala, priznanje in finančno blagostanje. V ljubezni nihate med zadržanostjo in strastjo. Bodite zvesti svojim občutkom.

11. Gerbera

Ste domiselni, izvirni in zavzeti za srčne zadeve, pravi zaklad za prijatelje. Vedno ste pred časom in trendi. Izredno pomembna se vam zdi neodvisnost. Tudi v ljubezni dajete večji pomen svobodi kot varnosti. Postavite svoje sanje v stvarni svet. To lahko storite.

12. Orhideja

Radi imate vse lepo, radi ste urejeni in elegantni. Zato vas nekateri vidijo kot ljubiteljico luksuza in po možnosti boljšo polovico uspešnega moškega. Svojega partnerja znate razvajati, znate pa se tudi pustiti razvajati. Ste predani. Notranje zadovoljstvo vam dajejo vaše lastne aktivnosti.

 

Vir: Jana, št. 10

Komentiranje je onemogočeno..