PROFESIONALNA NARAVNA KOZMETIKA:

Za vašo nego smo izbrali kozmetiko Pevonia Botanica, ki s harmonijo dragocenih sestavin naravnih, holističnih, botaničnih in morskih elementov, v sinergiji z visoko tehnologijo, daje izjemne rezultate in neponovljivo spa izkušnjo.

Pevonia je naravna, profesionalna kozmetika, v kateri ne boste našli naftnih derivatov, silikonskih olj, parabenov, alkohola, umetnih barvil in dišav. Kozmetika je nekomedogena, ni testirana na živalih in je pakirana v okolju prijazno, razgradljivo embalažo.

Naravne učinkovine in napredni pristopi za izjemne rezultate.

Navdih v znanju, izziv v naravi!

Zakaj nas je prepričala?

Roža Potonika, z latinskim imenom Paeonia, je že v Stari Grčiji veljala za čudežno rešitev vsakršne nepravilnosti, ki bi se pojavila na žametni koži boginj. Nekaj tisočletij kasneje je potonika spet v središču pozornosti, saj je kot navdih in simbol postala jedro uspeha blagovne znamke PEVONIA BOTANICA.

Naravna profesionalna kozmetika PEVONIA BOTANICA je napredna nega, ki jo v 20.000 salonih po vsem svetu izvajajo izkušene specialistke za nego. Strokovna pomoč je na voljo tudi pri izbiri enostavnega, a učinkovitega programa za nego doma, ki podaljša dobrodejne učinke profesionalne nege. Glavno vodilo blagovne znamke je namreč ohraniti sinergijo med znanostjo in naravo, lepoto in nego, razkošjem wellnessa in učinkovitimi izdelki za nego doma.

Več: www.pevonia.com in www.pevonia.si

 

Linije

SPATEEN LINE za mladostniško kožoresult2

LIGNE SEVACTIVE za suho kožo

LIGNE LAVANDOU za občutljivo kožo
LIGNE ROSE za hipersensitivno, kuperozno kožonatural2

LIGNE FONDAMENTALE za mešano kožo
LIGNE PURILYS za mastno kožo
LIGNE YEUX za nego kože okrog oči
LIGNE RADIANCE posvetlitvena negaaward2
LIGNE SPECIALE specialna nega kože
LIGNE CLARIFYL nega problematične kože
LIGNE SOIN O2 OPTIMAL nega kože s kisikom
LIGNE MYOXY CAVIAR nega zrele kože s kaviarjem
LIGNE POWER REPAIR nega kože s prvimi znaki staranja
LIGNE HOMME nega moške kože


Share Button