Popolna nega obraza Pevonia

– površinsko čiščenje in toniziranje,
– encimski peeling,
– ogrevanje kože z vapozonom,
– globinsko čiščenje (odstranjevanje kožnih nečistoč),
– visoka frekvenca,
– ampule,
– maska,
– masaža in
– zaščita kože.

trajanje: cca 90 min.
Cena: 73€

Vlažilna nega

Vlažilna nega je primerna za vse tipe kož. Nekaterim vlage v koži primanjkuje genetsko, drugim zaradi uporabe napačnih čistilnih in negovalnih sredstev, tretjim zaradi nepravilnega načina življenja itd.
Pomanjkanje vlage je prvi korak k prezgodnjemu staranju kože, zato poskrbite za njene zadostne količine v koži in telesu čimprej in na njo ne pozabite.

Hranilna nega

Hranilna nega je namenjena suhim in starejšim kožam, ki jim je poleg vlage potrebno dovesti tudi bolj bogate, hranilne snovi.

Primerna je tudi za kože, poškodovane od stresa.

Sensitive nega

Sensitive nega je nega občutljive kože, izredno suhe ali tanke in kuperozne kože.
Uporabljajo se zelo nežni pripravki in postopki, ki pomirjajo razdraženost in rdečico.

Čistilna nega

Čistilna nega je namenjena komedonasti in mozoljasti koži. Poudarek je na odstranjevanju moteno poroženelega sloja povrhnjice, globinskemu čiščenju kože in svetovanju.

Anti age nega

Anti age nega je namenjena starejšim kožam, ki čutijo potrebo po vlagi, hranilih in vitaminih. Povrne jim sijaj in prožnost ter lep izgled.
Poudarek je na uporabi pripravkov, ki temeljijo na kolagenu, elastinu in vitaminih.

Vitaminska nega

Primerna za vse tipe kož, saj so vitamini znani po svojem zelo zaželjenem antioksidativnem (anti age) delovanju, vlaženju in hranilnih sposobnostih, pomagajo obnavljati in zdraviti kožo.

 

Opomba

S seboj lahko prinesete izdelke, ki jih uporabljate za čiščenje in domačo nego. Brezplačno vam bomo naredili njihovo analizo in ugotovili ustreznost vašemu tipu kože.

Share Button